Jawaban Kuis / Ujian Sertifikat Teknis Fintech Bersertifikat Alibaba Cloud

Tikus Nge-BLOG | Jawaban Kuis / Ujian Sertifikat Teknis Fintech Bersertifikat Alibaba Cloud

Jawaban Kuis / Ujian Sertifikat Teknis Fintech Bersertifikat Alibaba Cloud
Jawaban Kuis / Ujian Sertifikat Teknis Fintech Bersertifikat Alibaba Cloud


 Fintech Solution Fundamental Alibaba Quiz Answers


Link Examp:  Klik Disini

Fintech Solution Fundamental Alibaba Quiz Answers

    1.Which of the following products can be used to manage security keys on Alibaba Cloud for data encryption and decryption?

    Answer: SSL Certificate


    2.Which Product can help with Secruity Risk?

    Answer: Anti-DDos


    3.Which of the following options is used for Alibaba Cloud account management and resource access control?

    Answer: RAM


    4.Which of the following option is NOT counted as a “User Account Security” concern?

    Answer: User Registration


    5.Which of the following products can be used in a big data scenario?

    Answer: MaxCompute


    6.Is it true that buy-now-pay-later  is important for payment experience?

    Answer: True


    7.Alibaba Cloud Anti-DDoS service supports ‘Intelligent Traffic Scheduling” which can intelligently learn the service traffic baseline to accurately identify attack traffic and its characteristics.

    Answer: True


    8.Security Center can be used to protect your ECS servers on Alibaba Cloud from ‘remote unusual logon’ and ‘brute force password cracking’ attacks.

    Answer: True


    9.Is buy-now-pay-later a type of contextual finance?

    Answer: True


    10.Which method does Mybank use to split data? (Correct Answers:3)

    Horizontal splitting

    Read and Write

    Data Category


    11.Which of the following is a security risk for Double 11? (Correct Answers: 3)

    Data Recovery

    System security

    Merchant Risk


    12.What are the challenges of the Double 11 Shopping Festival? (Correct Answers: 4)

    internet scaleability

    System stability

    Financial stability

    Enterprise-level complexity


    13.Which layer does Mybank’s Load Balance serve? (Correct Answers: 4)

    Network Layer

    Access Layer

    Application Layer

    Middleware Layer


    14.Which  of the following is a big data scenerio? (Correct Answers: 3)

    Fraud Risk

    Credit Risk

    Collection Ratio


    15.Which of the following are the key capabilities used to support Double 11? (Correct Answers: 3)

    Green Datacenter

    Low latency

    Stability


Cloud-Native Database for FinTech Alibaba Quiz Answers

    1.Which database engine is not an analytics database?

    Answer: Redis


    2._____ is not a NoSQL DB.

    Answer: PolarDB


    3.ADB for PostgreSQL uses what type of execution engine?

    Answer: Vectorized


    4.Alibaba Cloud provide database services including:

    Answer: All of the above


    5.What is the maximum storage size supported by PolarDB?

    Answer: 100TB


    6.Which statement about FinTech challenges is not correct?

    Answer: Exchange Rates


    7.PolarDB is not supported with:

    Answer: SQL Server


    8.Which database engine is not available as a managed service in Alibaba Cloud?

    Answer: Oracle


    9.Data Transmission Service can transmit database in:

    Answer: All of the above


    10.Which of the following is wrong?

    Answer: OLTP stands for Off-line Transactional Processing.


    11.Which endpoint is not supported by PolarDB?

    Answer: Non-Primary


    12.Which is not under the definition of Fintech?

    Answer: Virtual remote doctor consultation


    13.How many copies of Data Chunks does PolarDB keep?

    Answer: 3


    14.Which database engine is not a relational database?

    Answer: MongoDB


    15.What data format does ADB store in?(Number of correct answers:2)

    Row

    Column


Data and Application Security for FinTech Alibaba Quiz Answers

    1.Anti-DDoS Service can afford how much bandwidth?

    Answer: 10 TB


    2.Which product can provide MLPS 2.0 operation baseline check?

    Answer: Bastionhost


    3.Which product can offer protection and operation for infrastructure cloud product?

    Answer: Cloud Secruity


    4.Mainland China Acceleration belongs to which product?

    Answer: Anti-DDoS Service


    5.Which stage is adopted encrypted computing environment of Intel® Software Guard Extensions (Intel® SGX)?

    Answer: Data Preprocessing


    6.Which issues can be solved by Alibaba Cloud Anti-DDoS service?

    Answer: Cross-border Network Congestion During DDoS Attacks


    7.Data Loss Prevention is the main function of which product?

    Answer: SDDP


    8.Which product can offer multi-asset management?

    Answer: Bastionhost


    9.Which product can be adopted to protect sensitive data?

    Answer: SDDP


    10.Which one can offer central management and monitoring for scattered data assets?

    Answer: SDDP


    11.What is needed to be done before data security lifecycle protection?

    Answer: Data asset review


    12.Which product can offer intranet isolation?

    Answer: CloudFW


    13.Which one is not included in encryption in motion?

    Answer: Encryption at Rest


    14.Which function is not included in Bastionhost?

    Answer: Encryption


    15.How many stages are involved in a data security lifecycle?

    Answer: 6

Terimakasih Sudah Mengunjungi Tikus Nge-BLOG.